Kulinářská akademie Lidlu - to jsou speciální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse a edukativní škola vaření.
Z našich videí pochopíte jak základní kuchyňské techniky, tak i plně profesionální postupy.
Kořenová zelenina není dobrá jen do základů omáček, ale skvěle se hodí jako příloha k masu, případně s trochou salátu a bílkovin (například…
Není rýže jako rýže a možná byste se divili, kolik různých druhů této oblíbené přílohy se v kuchyni používá. Šéfkuchař Roman Paulus proto natočil…
Želatina do kuchyně neodmyslitelně patří a připravuje se z ní velká spousta dezertů – od pěny přes krémy až po dortové polevy. Její hlavní nevýhodou…
V Lidl cukrárně podáváme recepty na skvělé dorty, koláče, zákusky, cukroví a další moučníky. Nabízíme k dokonalosti dotažené klasiky i precizní návody na dezerty, které jste dosud jen obdivovali ve vitrínách.
VŠECHNY RECEPTYK Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Baví vás vaření, ale nebaví vás vybírat v nepřeberném množství receptů? Nechte za sebe rozhodnout náhodu!
Kuchyňská ruleta vám sama vybere, co budete dneska vařit.