Chcete vědět, jak to vypadá, když vyrazí na ryby Roman Paulus a Jakub Vágner? Je to velká pohoda, a navíc si připraví skvělé jídlo – grilovaného candáta s fenyklovým salátem.
Chcete vědět, jak to vypadá, když vyrazí na ryby Roman Paulus a Jakub Vágner? Je to velká pohoda, a navíc si připraví skvělé jídlo – grilovaného candáta s fenyklovým salátem.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Candáta osolíme, opepříme a položíme na grilovací tál potřený olivovým olejem. Grilujeme nejprve kůží dolů a vypečeme ji dokřupava.
Tip: Rybu můžete přimáčknout, aby se grilovala rovnoměrně.
Jakmile je kůže křupavá, otočíme a grilujeme i z druhé strany. Po dokončení na každou porci položíme plátek bylinkového másla a necháme rozpustit.
V míse smícháme fenykl nakrájený na tenké nudličky, rukolu, ředkvičky nakrájené na plátky, snítky kopru a pomerančové segmenty.
Ze šťávy z 1 pomeranče, hořčice a 2 lžic olivového oleje vyšleháme dresink, kterým salát přelijeme a podáváme s grilovaným candátem.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 438 kcal, 32 g bílkovin, 15 g sacharidů, 26 g tuků.