MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

Francie – ráj gurmánů
DOPORUČUJEME

Francie – ráj gurmánů

Patříte mezi opravdové gurmány? Pak jste jistě ochutnali některou specialitu francouzské kuchyně.

PŘEČÍST ČLÁNEK
Naučte se vařit s recepty a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse
KULINÁŘSKÁ AKADEMIE

ČLÁNKY

Francie – ráj gurmánů

Magazín Kuchyně Lidlu

Francie – ráj gurmánů

Patříte mezi opravdové gurmány? Pak jste jistě ochutnali některou specialitu francouzské kuchyně.

Kouzelný česnek: co vše s ním svedete

Magazín Kuchyně Lidlu

Kouzelný česnek: co vše s ním svedete

Latinsky allium sativum, lidově přírodní antibiotikum. Česnek je neskutečně blahodárný pro naše zdraví a je jedním ze základních potravin při vaření.…

Jaro v kuchyni

Magazín Kuchyně Lidlu

Jaro v kuchyni

Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…

Velikonoční nádivka: najděte tu pravou

Magazín Kuchyně Lidlu

Velikonoční nádivka: najděte tu pravou

K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!

Velký velikonoční kalendář

Magazín Kuchyně Lidlu

Velký velikonoční kalendář

Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…

Oslavy svatého Patrika v zelených barvách

Magazín Kuchyně Lidlu

Oslavy svatého Patrika v zelených barvách

Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…

Všechny barvy japonské kuchyně

Magazín Kuchyně Lidlu

Všechny barvy japonské kuchyně

Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!

Tzaziki

Magazín Kuchyně Lidlu

Tzaziki

Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…

Cesta za exotikou

Magazín Kuchyně Lidlu

Cesta za exotikou

V létě si do sytosti užíváme různých druhů ovoce a zeleniny. V zimních měsících jsou však už veškeré zásoby tuzemského ovoce tatam, a proto častěji…

NEJČTENĚJŠÍ ZA 14 DNÍ

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY ZA POSLEDNÍCH 14 DNÍ

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU