MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

Čím nahradit lepek?
NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNEK

Čím nahradit lepek?

Bezlepkovou dietu drží stále víc lidí – ze zdravotních důvodů nebo jen proto, že se bez výrobků z mouky cítí lépe.

PŘEČÍST ČLÁNEK
Naučte se vařit s recepty a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse
KULINÁŘSKÁ AKADEMIE

ČLÁNKY

Čím nahradit lepek?

Magazín Kuchyně Lidlu

Čím nahradit lepek?

Bezlepkovou dietu drží stále víc lidí – ze zdravotních důvodů nebo jen proto, že se bez výrobků z mouky cítí lépe.

Jak na neodolatelné hranolky

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak na neodolatelné hranolky

Po celém světě jsou známy jako french fries nebo pommes frites, i když je za své považují primárně Belgičané. Jak je to doopravdy?

Francouzské polévky

Magazín Kuchyně Lidlu

Francouzské polévky

Krása polévek tkví v jejich jednoduchosti. A Francouzi to s nimi umí. Nechme se inspirovat jejich světově proslulými polévkami.

Vyšší škola francouzských dezertů

Magazín Kuchyně Lidlu

Vyšší škola francouzských dezertů

Francouzské dezerty nejen skvěle chutnají, ale i báječně vypadají. Stačí trochu času a péče a luxusní zákusky zvládnete i vy!

Čechy: objevte lokální speciality

Magazín Kuchyně Lidlu

Čechy: objevte lokální speciality

Čechy i Morava nabízejí hromadu lokálních specialit. Pojďme se společně podívat do kuchyně české poloviny naší republiky.

Hruška a její rozmanité druhy

Magazín Kuchyně Lidlu

Hruška a její rozmanité druhy

Po celém světě roste několik tisíc druhů hrušek různých tvarů, barev a chutí. Pomůžeme vám se v nich zorientovat!

Opravdu rajská rajčata

Magazín Kuchyně Lidlu

Opravdu rajská rajčata

Ovoce, které považujeme za zeleninu: rajská jablíčka jsou nezbytnou součástí naší kuchyně. Ale nebylo tomu tak vždy!

Chleby z jiných koutů světa

Magazín Kuchyně Lidlu

Chleby z jiných koutů světa

Český chléb je poměrně unikátní. Místo typického bochníku se v mnoha zemích setkáte spíše s chlebovými plackami, o kterých si nyní povíme.

Cider: lahodné osvěžení v létě i zahřátí v zimě

Magazín Kuchyně Lidlu

Cider: lahodné osvěžení v létě i zahřátí v zimě

Cider je nízkoalkoholický nápoj vyráběný z jablek. Je skvělý samostatně i jako doplněk mnohých jídel. Pojďme si ho představit!

NEJČTENĚJŠÍ ZA 14 DNÍ

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY ZA POSLEDNÍCH 14 DNÍ

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU