MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

Exkluzivní kuchařka: perfektní dárek pod stromeček!
DOPORUČUJEME

Exkluzivní kuchařka: perfektní dárek pod stromeček!

Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u prostřeného stolu. A co může být lepšího než dárek, který…

PŘEČÍST ČLÁNEK
Naučte se vařit s recepty a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse
KULINÁŘSKÁ AKADEMIE

ČLÁNKY

Exkluzivní kuchařka: perfektní dárek pod stromeček!

Magazín Kuchyně Lidlu

Exkluzivní kuchařka: perfektní dárek pod stromeček!

Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…

Asijské závitky

Magazín Kuchyně Lidlu

Asijské závitky

Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…

Svatomartinské pečení

Magazín Kuchyně Lidlu

Svatomartinské pečení

Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!

Vyřezávání dýně krok po kroku

Magazín Kuchyně Lidlu

Vyřezávání dýně krok po kroku

Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.

Strašidelná zábava: halloweenské menu pro děti i dospělé

Magazín Kuchyně Lidlu

Strašidelná zábava: halloweenské menu pro děti i dospělé

Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.

České halloweenské zákusky

Magazín Kuchyně Lidlu

České halloweenské zákusky

Halloween je především americký svátek, ale zabydluje se i v Evropě. Máme pro vás zábavný způsob, jak si s dětmi užít Halloween tak trochu po česku.

Opravdu rajská rajčata

Magazín Kuchyně Lidlu

Opravdu rajská rajčata

Ovoce, které považujeme za zeleninu: rajská jablíčka jsou nezbytnou součástí naší kuchyně. Ale nebylo tomu tak vždy!

Encyklopedie salátů

Magazín Kuchyně Lidlu

Encyklopedie salátů

Listová zelenina je ideální letní surovinou. Vrcholí její sezóna, takže je šťavnatá, voňavá a plná chuti. Pojďme si ji proto blíže představit.

Wagyu – Král Hovězího Masa: Co to je, čím je speciální, a jak ho připravit

Magazín Kuchyně Lidlu

Wagyu – Král Hovězího Masa: Co to je, čím je speciální, a jak ho připravit

Když se řekne „Wagyu“, většině milovníků masa se okamžitě vybaví synonymum pro luxus, jemnost a neuvěřitelnou chuť. Toto japonské hovězí maso, známé…

NEJČTENĚJŠÍ ZA 14 DNÍ

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY ZA POSLEDNÍCH 14 DNÍ

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.