Jablka v sobě ukrývají chuť podzimu a na jablkových moučnících si rádi pochutnáváme během sychravých dnů – teplému jablkovému závinu se šlehačkou nebo kopečkem zmrzliny neodolá nikdo z nás. Jablka se ovšem hodí i k masu. Vyzkoušejte některý z našich receptů, který Vás zahřeje během chladnějších podzimních dní. Uvařte si kuřecí čtvrtky s jablky a brusinkovou omáčkou nebo vepřové ragú s jablky a mrkví. A jako dezert si vychutnáte lívanečky s jablky sypané moučkovým cukrem. Překvapte své blízké podzimním jablečným menu!
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…
Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…