Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Temně zelená mořská řasa wakame je typická pro japonskou kuchyni. Je skvělá do polévek, salátů i smoothie. Podívejte se, jak se připravuje a proč by…
Znáte fazole edamame? A víte, jak je použít? Podívejte se na video s Romanem Paulusem a zjistěte, jak tuto v asijské kuchyni oblíbenou pochoutku…
Říká se, že sůl je nad zlato. Kdy ji ale přidat – do marinády, před grilováním nebo až při servírování? Odpovědi na tyto otázky najdete ve videu…
Umíte využít svůj gril naplno? Ukážeme vám různé teplotní zóny na grilu a jak je využít, abyste připravili dokonale propečené maso i zeleninu bez…
Chystáte hostinu, rodinnou oslavu nebo jen prostě máte velký hlad jako Demo? Roman Paulus vám ve videu ukáže, jak efektivně usmažit velké množství…
Víno dotváří požitek z jídla a přináší do stolování slavnostní nádech. Proto je nám ctí přivítat v Kuchyni Lidlu someliérku, paní Dagmar Kadlecovou,…