Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Barevné ozdoby na dorty, zákusky nebo vánoční cukroví si snadno vyrobíte i sami doma. Bude vám k tomu stačit recept na bílkovo-cukrovou polevu od…
Pokud rádi vaříte s dýní, ať už se jedná o dýňové polévky, dezerty, chléb anebo třeba jen pumpkin spice latte, bude se vám hodit trik šéfkuchaře…
Znáte dýňové pyré? Má spoustu skvělých využití! Můžete ho použít jako originální přílohu, ale skvěle se hodí i do polévek, cheesecaků a dalších…
Sůl sice používáme v kuchyni každý den, ale dost možná o ní nevíme plno zajímavých věcí. A přesně z tohoto důvodu natočil šéfkuchař Roman Paulus…
Češi jsou hrdý národ houbařů, a tak šéfkuchař Roman Paulus natočil video, ve kterém si můžete připomenout ty nejznámější houby, které v českých…
S vnitřnostmi se v kuchyni pracuje výjimečně a šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, že je to vlastně docela škoda. Natočil video návod, ve kterém vám…