Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Parmezán nebo Grana Padano – který sýr máte raději? Zjistěte rozdíl mezi těmito ikonami italské kuchyně ve videu s Riccardem Lucquem.
Než přijde maso na gril, většinou tomu předchází proces marinování. Proč se to ale dělá? To se dozvíte ve videu Romana Pauluse.
Jak udit maso, když nemáte udírnu? I to je možné! Jak na domácí uzení, se dozvíte ve videu Romana Pauluse.
Zbyly vám sušší vanilkové lusky, se kterými se pracuje obtížněji? Nebo si jen chcete ulehčit práci? Pak se vám bude hodit trik Mirky van Gils…
Pak choi je velmi oblíbený v asijské kuchyni, postupně se zabydluje i v dalších kuchyních. Jak ho použít, vám ukáže náš nový specialista na asijskou…
Čím se liší řecký jogurt od ostatních? A proč se mu říká řecký? Právě tyto otázky vám zodpoví Roman Paulus ve videu a ještě vám poradí, s čím chutná…