V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Nedaří se vám osvojit si techniku držení hůlek? Náš expert Lukáš Želechovský vám krok za krokem ukáže, jak jíst správně hůlkami. Užijte si asijskou…
Cukrový rozvar je jedním ze základních pilířů cukrářského řemesla – neobejde se bez něj žádný cukrář. Jak ho připravit a k čemu se používá, vám…
Ať už máte domácí marcipán, nebo si ho přinesete z obchodu, můžete z něj vytvořit krásné figurky, které ozdobí vaše moučníky. Jak na to, vám poradí…
Hráli jste si jako malí rádi s bublifukem? Hrajte si i jako velcí, a to dokonce v kuchyni! Bubliny vytváří Mirka van Gils Slavíková z cukru. Jak a…
Dýně patří mezi typické podzimní suroviny a je symbolem Halloweenu. Znáte ale všechny druhy dýní? Podívejte se na video s Romanem Paulusem a dozvíte…
Kukuřice – to není jen vařený klas, ale také cukrová kukuřice, polenta nebo také popcorn. Navíc existuje spousta druhů. Mrkněte na video s Romanem…