Mirka van Gils Slavíková
Doba přípravy10 min.

Řecká ledová káva

Hledáte tipy na osvěžení? Ledová káva nikdy nezklame! Vyzkoušejte řecké frappé podle Mirky van Gils Slavíkové.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 1 × lžíce instantní káva Crema Bellarom
  • 1 × lžička třtinový cukr Belbake
  • 100 ml ledově studená voda
  • 2 × kopeček vanilková zmrzlina Bon Gelati
  • 50 ml plnotučné mléko Pilos

POSTUP

1. Do džbánku vsypeme instantní kávu a třtinový cukr, přilijeme ledovou vodu a vyšleháme.

2. Do skleničky vložíme 2 kopečky vanilkové zmrzliny, zalijeme vyšlehanou kávou, mlékem a navrch dáme kávovou pěnu.

3. Podáváme s brčkem. 

Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 227 kcal, 34 g bílkovin, 28 g sacharidů, 11 g tuků.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.