Řecká feta, lehké krůtí maso a neodolatelné cuketové hranolky, tak vypadá lehký oběd podle Marcela Ihnačáka. Vyzkoušejte ho také a připomeňte si dovolenou v Řecku.
Řecká feta, lehké krůtí maso a neodolatelné cuketové hranolky, tak vypadá lehký oběd podle Marcela Ihnačáka. Vyzkoušejte ho také a připomeňte si dovolenou v Řecku.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Do mísy vložíme nalámanou fetu, nakrájená sušená rajčata, čerstvou bazalku, pepř a promícháme.
Krůtí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, naplníme připravenou náplní, uzavřeme párátky, vložíme do rozehřáté pánve s olivovým olejem a opečeme z obou stran. Před koncem přidáme máslo a citronovou šťávu. Před servírováním odstraníme z masa párátka.
Do rozpálené pánve s olivovým olejem vložíme cuketu nakrájenou na hranolky, osolíme, opepříme a necháme opéct. Přidáme rozlámané olivy, česnek, pálivou papričku a restujeme dozlatova. Před koncem přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku, zamícháme a stáhneme z ohně. Podáváme s polníčkem.