Vepřová panenka sous-vide se salátem z ovoce a luštěnin
RECEPT TÝDNE
Roman Paulus

Vepřová panenka sous-vide se salátem z ovoce a luštěnin

 Francouzská metoda vaření sous-vide znamená „pod tlakem“ a poskytuje úplně nový zážitek z masa. Jak na to, ukazuje ve svém video návodu šéfkuchař Roman Paulus, který připravil…

UKÁZAT RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

kuchyne lidlu

STAŇTE SE V KUCHYNI MISTRY

Kulinářská akademie Lidlu - to jsou speciální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse a edukativní škola vaření.
Z našich videí pochopíte jak základní kuchyňské techniky, tak i plně profesionální postupy.

SLADKÁ INSPIRACE

V Lidl cukrárně podáváme recepty na skvělé dorty, koláče, zákusky, cukroví a další moučníky. Nabízíme k dokonalosti dotažené klasiky i precizní návody na dezerty, které jste dosud jen obdivovali ve vitrínách.

VŠECHNY RECEPTY
Veganský avokádový dort bez pečení
Roman Paulus

Veganský avokádový dort bez pečení

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

Jaro v kuchyni
DOPORUČUJEME

Jaro v kuchyni

Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní zelenina.

PŘEČÍST ČLÁNEK
Kuchyňská ruleta Kuchyňská ruleta

Baví vás vaření, ale nebaví vás vybírat v nepřeberném množství receptů? Nechte za sebe rozhodnout náhodu!
Kuchyňská ruleta vám sama vybere, co budete dneska vařit.

NECHÁM SE PŘEKVAPIT

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY ZA POSLEDNÍCH 14 DNÍ

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU