Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Domácí špecle

Příprava domácích špeclí zabere opravdu málo času. Stačí jen mouka, vejce a mléko. Pokud máte chuť experimentovat, zkuste je ochutit rajčatovým protlakem nebo špenátem.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

Domácí špecle

  • 300 g hrubé mouky
  • 3 vejce
  • 100 ml mléka
  • sůl

POSTUP

Všechny ingredience dobře promícháme, až vznikne hladká hmota. Těsto necháme 10-15 minut odležet a následně propasírujeme děrovaným sítkem přímo do vroucí osolené vody. Vaříme asi 2 minuty.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU