Česká kuchyně kdysi a dnes

Magazín Kuchyně Lidlu

Česká kuchyně kdysi a dnes

Česká kuchyně má dlouhou tradici a přejala spoustu vlivů z okolních zemí. Co se vařilo kdysi a co skvělého si můžete uvařit dnes?

Zero waste v kuchyni: jak vařit bez odpadu

Magazín Kuchyně Lidlu

Zero waste v kuchyni: jak vařit bez odpadu

Lidl dlouhodobě bojuje proti plýtvání potravinami a snaží se svou nabídku přizpůsobovat udržitelnému způsobu života. Nedávno jsme zavedli koncept…

Jak na dokonalý domácí vývar

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak na dokonalý domácí vývar

Na první pohled se může zdát příprava vývaru jako komplikovaná a zdlouhavá, ale není tomu tak. Při dodržení několika základních pravidel zvládne…

Noky: rychlé, levné a rozmanité

Magazín Kuchyně Lidlu

Noky: rychlé, levné a rozmanité

Když se řekne nok, každý si představí trochu něco jiného – od polévkových nočků přes italské gnocchi až po sladké škubánky. Zkrátka není nok jako nok…

Veganské pudinky nejen pro vegany

Magazín Kuchyně Lidlu

Veganské pudinky nejen pro vegany

S rozmachem veganství a zdravé stravy se rozšířily i lahodné alternativy klasického pudinku. Už žádný kukuřičný škrob s cukrem a mlékem. Dnes máme i…

Paella aneb španělské rizoto mnoha podob

Magazín Kuchyně Lidlu

Paella aneb španělské rizoto mnoha podob

Ochutnali jste na dovolené ve Španělsku paellu a rádi byste se o ní dozvěděli něco víc? Tak právě pro vás jsme připravili článek o jednom z…

Vše o cibuli: velký přehled

Magazín Kuchyně Lidlu

Vše o cibuli: velký přehled

Cibule je dost možná ta nejčastěji využívaná surovina při vaření. Je součástí téměř každého jídla. Dokáže ale mnohem víc než jen vytvořit základ…

Velký pivní přehled: zlatý mok jako doprovod k jídlu

Magazín Kuchyně Lidlu

Velký pivní přehled: zlatý mok jako doprovod k jídlu

Tekutý národní chléb se vyrábí výhradně z ječného sladu, chmele, vody a kvasí se za pomocí pivovarských kvasinek. O jeho pozitivních účincích se…

Špekáček jako česká klasika: nejen k táboráku

Magazín Kuchyně Lidlu

Špekáček jako česká klasika: nejen k táboráku

Kapky tuku, co v ohni syčí, měnící se tvar a nakonec křupnutí opečené kůrky a lahodná chuť, která se rozvine na jazyku. K tomu krajíc chleba a trocha…

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

RECEPT TÝDNE

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Krkovice je prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou.

UKÁZAT RECEPT

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU