Rybíz: letní potěšení ze zahrádky

Magazín Kuchyně Lidlu

Rybíz: letní potěšení ze zahrádky

Barevné kuličky rybízu na zahrádkách právě dozrávají. Nastává čas vymyslet, jak s nimi naložit v kuchyni. 

Jak připravit nezapomenutelnou zahradní party

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak připravit nezapomenutelnou zahradní party

Znáte ten pocit, když se máte ujmout role hostitele, ale nevíte, jak začít? V následujícím článku se dozvíte, jak uspořádat zahradní party, na kterou…

Tiramisu - klasika italských dezertů

Magazín Kuchyně Lidlu

Tiramisu - klasika italských dezertů

Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…

Léto se blíží a jahody jsou tu!

Magazín Kuchyně Lidlu

Léto se blíží a jahody jsou tu!

V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…

Pravá chuť Ameriky

Magazín Kuchyně Lidlu

Pravá chuť Ameriky

Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.

Rýže – co jste nevěděli?

Magazín Kuchyně Lidlu

Rýže – co jste nevěděli?

Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…

Olivové tapenády – chuťovky ze Středomoří

Magazín Kuchyně Lidlu

Olivové tapenády – chuťovky ze Středomoří

Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.

Jaké drinky připravit na dětskou party

Magazín Kuchyně Lidlu

Jaké drinky připravit na dětskou party

Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…

Jak připravit kouzelný čaj matcha

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak připravit kouzelný čaj matcha

Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

RECEPT TÝDNE

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Krkovice je prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou.

UKÁZAT RECEPT

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.