Několik slov o řecké kuchyni

Magazín Kuchyně Lidlu

Několik slov o řecké kuchyni

Řecko je oblíbená turistická destinace. Mnozí z nás ji navštěvují nejen kvůli velkému počtu starověkých památek, ale také kvůli řecké kuchyni, která…

Vyřezávání dýně krok po kroku

Magazín Kuchyně Lidlu

Vyřezávání dýně krok po kroku

Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.

Arancini a supplí: tradiční italské svačinky

Magazín Kuchyně Lidlu

Arancini a supplí: tradiční italské svačinky

Společně s pizzou je v Itálii můžete ochutnat téměř na každém rohu. Arancini a supplí jsou součástí italského street foodu asi tak od doby, kdy byla…

Dýně hokaido: Zázrak v kuchyni

Magazín Kuchyně Lidlu

Dýně hokaido: Zázrak v kuchyni

Hokaido je malá kulatá tykev sytě oranžové až červené barvy. Ačkoli pochází z Nové Anglie, název dostala podle japonského ostrova Hokkaidó, kam byla…

Všechny barvy japonské kuchyně

Magazín Kuchyně Lidlu

Všechny barvy japonské kuchyně

Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!

Francouzská tradice: sýry jako dezert

Magazín Kuchyně Lidlu

Francouzská tradice: sýry jako dezert

.

Dary přírody: co s lesními plody?

Magazín Kuchyně Lidlu

Dary přírody: co s lesními plody?

Prázdniny jsou v plném proudu – čas vyrazit do lesa na borůvky nebo maliny! Dary přírody jsou chutné, plné vitaminů a zadarmo.

Horalská kuchyně: to nejlepší z Alp

Magazín Kuchyně Lidlu

Horalská kuchyně: to nejlepší z Alp

Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…

A zase ty svačiny do školy…

Magazín Kuchyně Lidlu

A zase ty svačiny do školy…

Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.

Prosciutto: jak dobře ho znáte?

Magazín Kuchyně Lidlu

Prosciutto: jak dobře ho znáte?

Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…

Švestky: do koláče i k masu

Magazín Kuchyně Lidlu

Švestky: do koláče i k masu

.

Asijské závitky

Magazín Kuchyně Lidlu

Asijské závitky

Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Magazín Kuchyně Lidlu

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…

10 nejlepších receptů na grilovačku

Magazín Kuchyně Lidlu

10 nejlepších receptů na grilovačku

Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…

Rybíz: letní potěšení ze zahrádky

Magazín Kuchyně Lidlu

Rybíz: letní potěšení ze zahrádky

Barevné kuličky rybízu na zahrádkách právě dozrávají. Nastává čas vymyslet, jak s nimi naložit v kuchyni. 

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

RECEPT TÝDNE

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Krkovice je prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou.

UKÁZAT RECEPT