Trhané maso každý den jinak

Magazín Kuchyně Lidlu

Trhané maso každý den jinak

Dobře připravené trhané maso je jednoduché, ale chce jen svůj čas. Naložené a pomalu doměkka pečené maso tak, že se dá lehce vidličkou či rukou po…

Lívance klasicky i netradičně

Magazín Kuchyně Lidlu

Lívance klasicky i netradičně

Pamatujete si na babiččinu kulatou pánev s oky? Možná se vám vybaví i vůně skořice, jemně smaženého těsta a pusa modrá od borůvek. A dost…

Krém: základ dobrého dortu

Magazín Kuchyně Lidlu

Krém: základ dobrého dortu

.

10 nejlepších receptů na grilovačku

Magazín Kuchyně Lidlu

10 nejlepších receptů na grilovačku

Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…

Jak ze smetany vyšlehat perfektní šlehačku?

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak ze smetany vyšlehat perfektní šlehačku?

Příprava šlehačky trvá pár minut, ale jestli je dobrá poznáte během vteřiny! Poradíme vám, na co si dát pozor, a přidáme pár tipů na netradiční…

Jak připravit luxusní domácí hot dog

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak připravit luxusní domácí hot dog

.

5 nápadů, jak originálně grilovat brambory

Magazín Kuchyně Lidlu

5 nápadů, jak originálně grilovat brambory

Představit si grilování bez brambor je bezesporu těžké. Ještě náročnější ale může být vymyslet z nich zajímavou přílohu.

Poznejte řecký sýr feta

Magazín Kuchyně Lidlu

Poznejte řecký sýr feta

Sýr feta patří mezi poklady řecké kuchyně, ze které se rozšířil do celého světa. Je výtečný, všestranný a pokrmům dodává osobitou chuť a vůni.

Navařeno dopředu: jaká jídla se hodí k zamražení?

Magazín Kuchyně Lidlu

Navařeno dopředu: jaká jídla se hodí k zamražení?

Mrazák nemusí být jen zásobárna na zmrzlinu a kostky ledu. Když do něj dáte hotová jídla – čerstvá a plná chuti – přesně taková je pak najdete ve…

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

RECEPT TÝDNE

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Krkovice je prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou.

UKÁZAT RECEPT

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU