Trhané maso každý den jinak

Magazín Kuchyně Lidlu

Trhané maso každý den jinak

Dobře připravené trhané maso je jednoduché, ale chce jen svůj čas. Naložené a pomalu doměkka pečené maso tak, že se dá lehce vidličkou či rukou po…

Krém: základ dobrého dortu

Magazín Kuchyně Lidlu

Krém: základ dobrého dortu

.

Lívance klasicky i netradičně

Magazín Kuchyně Lidlu

Lívance klasicky i netradičně

Pamatujete si na babiččinu kulatou pánev s oky? Možná se vám vybaví i vůně skořice, jemně smaženého těsta a pusa modrá od borůvek. A dost…

Jak ze smetany vyšlehat perfektní šlehačku?

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak ze smetany vyšlehat perfektní šlehačku?

Příprava šlehačky trvá pár minut, ale jestli je dobrá poznáte během vteřiny! Poradíme vám, na co si dát pozor, a přidáme pár tipů na netradiční…

Louhováním k dokonalé kůrce

Magazín Kuchyně Lidlu

Louhováním k dokonalé kůrce

Napadlo vás někdy, jak se na pravých bavorských preclících vytváří tak dokonale lesklá a křupavá mahagonová kůrka?

Bezlepková kuchyně

Magazín Kuchyně Lidlu

Bezlepková kuchyně

Stále častěji ve svém okolí slyšíme, že někdo začal držet bezlepkovou dietu. Někteří tvrdí, že se po ní cítí lépe a někteří přímo skvěle. Je tedy…

Poznejte řecký sýr feta

Magazín Kuchyně Lidlu

Poznejte řecký sýr feta

Sýr feta patří mezi poklady řecké kuchyně, ze které se rozšířil do celého světa. Je výtečný, všestranný a pokrmům dodává osobitou chuť a vůni.

Navařeno dopředu: jaká jídla se hodí k zamražení?

Magazín Kuchyně Lidlu

Navařeno dopředu: jaká jídla se hodí k zamražení?

Mrazák nemusí být jen zásobárna na zmrzlinu a kostky ledu. Když do něj dáte hotová jídla – čerstvá a plná chuti – přesně taková je pak najdete ve…

Bezlepkové mouky: zdravá a zajímavá alternativa

Magazín Kuchyně Lidlu

Bezlepkové mouky: zdravá a zajímavá alternativa

Když se řekne mouka, většině z nás se okamžitě vybaví bíla pšeničná mouka, kterou známe z české kuchyně od dětství. Existuje však mnoho druhů mouky,…

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

RECEPT TÝDNE

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Krkovice je prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou.

UKÁZAT RECEPT

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU