Jak ze smetany vyšlehat perfektní šlehačku?

Magazín Kuchyně Lidlu

Jak ze smetany vyšlehat perfektní šlehačku?

Příprava šlehačky trvá pár minut, ale jestli je dobrá poznáte během vteřiny! Poradíme vám, na co si dát pozor, a přidáme pár tipů na netradiční…

Krém: základ dobrého dortu

Magazín Kuchyně Lidlu

Krém: základ dobrého dortu

.

Trhané maso každý den jinak

Magazín Kuchyně Lidlu

Trhané maso každý den jinak

Dobře připravené trhané maso je jednoduché, ale chce jen svůj čas. Naložené a pomalu doměkka pečené maso tak, že se dá lehce vidličkou či rukou po…

Lívance klasicky i netradičně

Magazín Kuchyně Lidlu

Lívance klasicky i netradičně

Pamatujete si na babiččinu kulatou pánev s oky? Možná se vám vybaví i vůně skořice, jemně smaženého těsta a pusa modrá od borůvek. A dost…

Pastrami: jde zvládnout i doma?

Magazín Kuchyně Lidlu

Pastrami: jde zvládnout i doma?

.

Espuma – jemná pěna s výraznou chutí

Magazín Kuchyně Lidlu

Espuma – jemná pěna s výraznou chutí

Vaření není jen objevování nových chutí a vůní, ale rovněž experimentování s texturou, konzistencí a formou. Z potřeby tvoření nových kulinářských…

Těsta na koláč: velký přehled

Magazín Kuchyně Lidlu

Těsta na koláč: velký přehled

Koláč z křehkého těsta na francouzský způsob, kynuté nadýchané koláčky, jak je milujeme my, cheesecake se sušenkovým korpusem nebo jednoduché,…

Roman Paulus

Magazín Kuchyně Lidlu

Roman Paulus

Je v současnosti šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, pod jehož vedením získala restaurace Alcron dvakrát Michelinskou hvězdu.

Bezlepková kuchyně

Magazín Kuchyně Lidlu

Bezlepková kuchyně

Stále častěji ve svém okolí slyšíme, že někdo začal držet bezlepkovou dietu. Někteří tvrdí, že se po ní cítí lépe a někteří přímo skvěle. Je tedy…

MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

RECEPT TÝDNE

Moře volá: dopřejte si jeho plody

Krkovice je prorostlá a tedy i přirozeně šťavnatá. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept, ve kterém si kromě krkovičky dopřejete i originální zeleninové ragú s uzenou paprikou.

UKÁZAT RECEPT

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU