Kuchyně
Španělská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Šťavnatá vepřová krkovice v kombinaci s pikantním chorizem a voňavou rýží – jednoduché, ale naprosto neodolatelné jídlo se španělským nádechem, které pro vás připravil Roman Paulus.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
3 401 kJ / 815 kcal
Bílkoviny
42,50 g
Tuky
47,30 g
Vláknina
5,70 g
Sůl
5,20 g
Sacharidy
54,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V hlubší rozehřáté pánvi s olejem orestujeme cibuli nakrájenou na menší kousky a česnek na plátky. Přidáme vepřovou krkovici nakrájenou na menší kostky a restujeme dále. Přidáme chorizo nakrájené na tenká půlkolečka, krájená rajčata a mletou papriku, dobře promícháme a podlijeme vepřovým vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku nakrájenou na větší kousky a olivy překrájené na poloviny.
02.Přidáme rýži, přiklopíme pokličkou a dusíme asi 30 minut, až se vývar vyvaří a rýže a maso změknou.
03.Podáváme ozdobené lahůdkovou cibulkou nakrájenou na kolečka.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT