Šťavnatá vepřová krkovice v kombinaci s pikantním chorizem a voňavou rýží – jednoduché, ale naprosto neodolatelné jídlo se španělským nádechem, které pro vás připravil Roman Paulus.
Šťavnatá vepřová krkovice v kombinaci s pikantním chorizem a voňavou rýží – jednoduché, ale naprosto neodolatelné jídlo se španělským nádechem, které pro vás připravil Roman Paulus.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
V hlubší rozehřáté pánvi s olejem orestujeme cibuli nakrájenou na menší kousky a česnek na plátky. Přidáme vepřovou krkovici nakrájenou na menší kostky a restujeme dále. Přidáme chorizo nakrájené na tenká půlkolečka, krájená rajčata a mletou papriku, dobře promícháme a podlijeme vepřovým vývarem. Osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku nakrájenou na větší kousky a olivy překrájené na poloviny.
Přidáme rýži, přiklopíme pokličkou a dusíme asi 30 minut, až se vývar vyvaří a rýže a maso změknou.
Podáváme ozdobené lahůdkovou cibulkou nakrájenou na kolečka.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 809 kcal, 44 g bílkovin, 58 g sacharidů, 44 g tuků.