Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Chorizo nakrájíme na nudličky, orestujeme v rozpálené pánvi s olivovým olejem a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, fenykl na kostičky, rýži a krátce orestujeme. Zalijeme vínem, necháme svařit a podléváme vývarem dle potřeby, dokud není rýže skoro hotová - asi 20 minut.
Tip: Jak připravit kuřecí vývar se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.
Ke konci můžeme ochutit solí a pepřem, přidáme nakrájené papriky, cuketu, lahůdkovou cibulku, sekaný koriandr a petržel. Vypneme plamen a necháme pod pokličkou odstát.
Candáta nařízneme na kůži, kůži osolíme, maso i opepříme a opékáme v pánvi s olivovým olejem a lístky tymiánu na kůži do křupava.
Podáváme rýži s filetem, polosušenými rajčaty a ozdobené fenyklovou natí.
Tip: Jak připravit polosušená rajčata se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.