Jak ale postupovat, abyste si na křupavé bagetce nebo tvarohovém šátečku pochutnali i za pár hodin? Důležité je skladování. Máme tu pro vás pár tipů, jak s pečivem zacházet, aby zůstalo tak chutné jako po vytažení z pece:
A co dělat, když už je pečivo tvrdé a normálně nepoživatelné?
Pečivo si určitě vychutnáte jen tak, častěji ho však k něčemu přikusujeme, souhlasíte? K čemu ho ale přikousnout? Dochází-li vám inspirace, jste v Kuchyni Lidlu na správné adrese.
Pečivo nám často dobře poslouží jako svačina, pokud vyrážíme pryč z domova. Svačiny jsou ustavičným problémem nejen rodičů dětí školou povinných. Neustále se ze všech stran dozvídáme, že svačina je důležitá a tělo by nemělo být o hladu. Co si tedy k té svačině zabalit?
Máslový croissant mazaný tvarohem a meruňkovým džemem, zvaný též Pařížanka, vám může evokovat spíše snídani. Inu, proč ne. Pochutnáte si na něm ráno, v poledne i večer.
Zbyla vám po grilovačce nějaká zelenina z grilu – papriky, lilek nebo cukety? Šup s nimi do bagetky. Uvidíte, jak vám druhý den v práci taková svačinka zachutná. Navíc to je svačinka z kategorie nízkokalorických.
Původně zamýšlená svačina může sloužit i jako plnohodnotný oběd. Skvělým tipem je vepřová plec plněná pestem nebo jakýkoli jiný plátek masa. Stejně vydatný je i hamburger, který se bez pečiva rozhodně neobejde. Ochutnejte hamburger z Kuchyně Lidlu s kozím sýrem. Grilované mleté maso doplňte zeleninou, kterou máte rádi. A nezapomeňte na omáčku
Možností je mnoho, proto se zastavte v prodejnách Lidl pro pečivo přímo z pece. Aktuální nabídku pečiva v prodejnách Lidl najdete zde.
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.