Jak ale postupovat, abyste si na křupavé bagetce nebo tvarohovém šátečku pochutnali i za pár hodin? Důležité je skladování. Máme tu pro vás pár tipů, jak s pečivem zacházet, aby zůstalo tak chutné jako po vytažení z pece:
A co dělat, když už je pečivo tvrdé a normálně nepoživatelné?
Pečivo si určitě vychutnáte jen tak, častěji ho však k něčemu přikusujeme, souhlasíte? K čemu ho ale přikousnout? Dochází-li vám inspirace, jste v Kuchyni Lidlu na správné adrese.
Pečivo nám často dobře poslouží jako svačina, pokud vyrážíme pryč z domova. Svačiny jsou ustavičným problémem nejen rodičů dětí školou povinných. Neustále se ze všech stran dozvídáme, že svačina je důležitá a tělo by nemělo být o hladu. Co si tedy k té svačině zabalit?
Máslový croissant mazaný tvarohem a meruňkovým džemem, zvaný též Pařížanka, vám může evokovat spíše snídani. Inu, proč ne. Pochutnáte si na něm ráno, v poledne i večer.
Zbyla vám po grilovačce nějaká zelenina z grilu – papriky, lilek nebo cukety? Šup s nimi do bagetky. Uvidíte, jak vám druhý den v práci taková svačinka zachutná. Navíc to je svačinka z kategorie nízkokalorických.
Původně zamýšlená svačina může sloužit i jako plnohodnotný oběd. Skvělým tipem je vepřová plec plněná pestem nebo jakýkoli jiný plátek masa. Stejně vydatný je i hamburger, který se bez pečiva rozhodně neobejde. Ochutnejte hamburger z Kuchyně Lidlu s kozím sýrem. Grilované mleté maso doplňte zeleninou, kterou máte rádi. A nezapomeňte na omáčku
Možností je mnoho, proto se zastavte v prodejnách Lidl pro pečivo přímo z pece. Aktuální nabídku pečiva v prodejnách Lidl najdete zde.
Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.