Croissant Pařížanka
Doba přípravy5 min.

Croissant Pařížanka

Rychlá snídaně plná elegance - to je croissant Pařížanka. Recept najdete v Kuchyni Lidlu.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 1 máslový croissant
  • 1 plátek nízkotučného tvarohu Pilos
  • 1 lžička meruňkového džemu Maribel
  • 1 lístek máty na zdobení

POSTUP

Croissant podélně rozkrojíme. Na spodní část dáme asi 0,5 cm silný plátek tvarohu a natřeme meruňkovým džemem. Odtrhneme lístek máty, omyjeme, osušíme a ozdobíme croissant.

Tip: Takto připravený croissant nejlépe chutná s ranní kávou.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU