Bagetku překrojíme na poloviny.
Čerstvou zeleninu očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky a orestujeme na grilovací pánvi na troše olivového oleje nebo ugrilujeme na grilu z obou stran.
Olivy nakrájíme na proužky.
Na polovinu bagetky poklademe ve vrstvách ugrilovanou zeleninu a ozdobíme olivami. Osolíme, opepříme, posypeme lístky čerstvých bylinek (např. bazalky) a pokapeme olivovým olejem.
Tiramisu je asi nejznámější italský dezert na světě. Tato vrstvená delikatesa patří ke klasice, kterou Italové milují a dávají si ji ke kávě. Pokud…
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.