Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Maso osolíme, opepříme, přidáme pár kapek olivového oleje a nadrobno nasekaný rozmarýn a důkladně promícháme. Z masové směsi vytvarujeme 6 hamburgerů. Rozpálenou grilovací pánev pokapeme trochou olivového oleje a opečeme maso z obou stran dozlatova tak, aby ve středu zůstalo šťavnaté.
Majonézu smícháme s nadrobno nasekanými sušenými rajčaty a celými kapary, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Žemle překrojíme a opečeme dozlatova v druhé grilovací pánvi s trochou olivového oleje. Obě části potřeme majonézou. Na spodní část položíme listy insalatiny, lahůdkovou cibulku a pálivou papričku (ze které jsme odstranili semínka) nakrájené na tenké proužky, opečené maso a kousek kozího sýra. Přikryjeme vrchní částí žemle a spojíme párátkem.
Tip: Pokud nemáte rádi výraznou chuť kozího sýra, můžete ho nahradit cheddarem nebo ementálem.