Bruschetta s mozzarellou
Roman Paulus
Doba přípravy25 min.

Bruschetta s mozzarellou

Místo chlebíčků s bramborovým salátem připravte bruschettu s mozzarellou a rajčaty v italském stylu. Recept najdete na kuchynelidlu.cz.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 8 krajíců venkovského chleba
  • 20 ks cherry rajčat
  • 16 kuliček mini mozzarelly Lovilio
  • lístky čerstvé bazalky
  • 1 lžička sušené bazalky
  • 1 lžíce balzamikového octa Acentino
  • 2 stroužky česneku
  • 6 ks černých oliv Baresa
  • sůl
  • černý pepř Mikado
  • olivový olej Primadonna

POSTUP

Rajčata nakrájíme na osminky, mini mozzarellky na poloviny, olivy na plátky a česnek nadrobno. Smícháme ve větší míse s olivovým olejem, balzamikovým octem, solí, pepřem, bazalkou a pokládáme na krajíce chleba.

Vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme, až se mozzarella roztaví a kůrka chleba zezlátne. Hotové bruschetty ozdobíme lístky čerstvé bazalky.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU