Jablko je chutné ovoce, které se výborně hodí nejen do koláčů a štrůdlů, ale rovněž do slaných pokrmů. Masu totiž přidá jemnou ovocnou příchuť. Na stránkách Kuchyně Lidlu jsme pro Vás připravili recepty našeho kuchaře Romana Pauluse, ve kterých jablko skvěle doplňuje celé jídlo. Vyzkoušejte například vepřové ragú s jablky podlité bílým vínem a jablečnou šťávou. Skvěle chutná také vepřová pečeně se zelím a karamelizovanými jablky. Pro milovníky ragú máme ještě jeden recept. Pečená kachna s fazolovým ragú a jablky Vám určitě zachutná!
Když uvažujeme o hubnutí, musíme pamatovat na to, aby byla naše dieta racionální a vyvážená.
„Superpotraviny“ je označení pro přírodní, nezpracované potraviny s vysokými výživovými hodnotami, které mají dobrý vliv na náš organismus.
Zázvor, který má nezaměnitelné aroma, je nejstarší známou léčivou rostlinou, která nám může pomoci při léčbě chřipky, nachlazení, revmatických…