Jablka naslano

Jablko je chutné ovoce, které se výborně hodí nejen do koláčů a štrůdlů, ale rovněž do slaných pokrmů.
Jablka naslano

Jablko je chutné ovoce, které se výborně hodí nejen do koláčů a štrůdlů, ale rovněž do slaných pokrmů. Masu totiž přidá jemnou ovocnou příchuť. Na stránkách Kuchyně Lidlu jsme pro Vás    připravili recepty našeho kuchaře Romana Pauluse, ve kterých jablko skvěle doplňuje celé jídlo.  Vyzkoušejte například vepřové ragú s jablky podlité bílým vínem a jablečnou šťávou. Skvěle chutná také vepřová pečeně se zelím a karamelizovanými jablky. Pro milovníky ragú máme ještě jeden recept. Pečená kachna s fazolovým ragú a jablky Vám určitě zachutná!

Vepřové ragú s jablky

Vepřové ragú s jablky

Vepřová pečeně s pečeným zelím a jablky v karamelu

Vepřová pečeně s pečeným zelím a jablky v karamelu

Pečená kachna s fazolovým ragú

Pečená kachna s fazolovým ragú

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo