Jablko je chutné ovoce, které se výborně hodí nejen do koláčů a štrůdlů, ale rovněž do slaných pokrmů. Masu totiž přidá jemnou ovocnou příchuť. Na stránkách Kuchyně Lidlu jsme pro Vás připravili recepty našeho kuchaře Romana Pauluse, ve kterých jablko skvěle doplňuje celé jídlo. Vyzkoušejte například vepřové ragú s jablky podlité bílým vínem a jablečnou šťávou. Skvěle chutná také vepřová pečeně se zelím a karamelizovanými jablky. Pro milovníky ragú máme ještě jeden recept. Pečená kachna s fazolovým ragú a jablky Vám určitě zachutná!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.