Roman Paulus
Doba přípravy15 min.

Kanapka s parmskou šunkou a melounem

Ať už se chystáte na Silvestra, nebo na jakoukoliv jinou oslavu či večírek, je dobré v předstihu myslet na občerstvení. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na jednoduché kanapky, které zvládnete připravit klidně i na poslední chvíli – když už návštěva stojí ve dveřích. Jejich základem je parmská šunka, žlutý meloun a celozrnná bagetka, ale využijete i zakysanou smetanu, černé olivy a rukolu na ozdobu. Jsou hotové raz dva, ale zapráší se po nich ještě rychleji!

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
12

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

na 12 ks

  • 1 × celozrnná bageta
  • 2 × lžíce zakysaná smetana Créme fraîche (30 % tuku)
  • 12 × plátků parmská šunka
  • 50 g medový meloun
  • 6 × černé olivy
  • 1 × hrst malých lístků rukoly

POSTUP

Bagetu nakrájíme na plátky, které potřeme zakysanou smetanou spíše uprostřed, než po okrajích.

Z plátku šunky přes prsty stočíme ruličku, kterou položíme na namazané pečivo a naplníme kouskem melounu, půlkou olivy bez pecky a několika malými lístky rukoly.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU