Máte chuť na něco lehkého? V létě se jasně nabízí grilovaná ryba. Nezapomeňte ji ale patřičně okořenit, třeba oblíbenou směsí koření Romana Pauluse.
Máte chuť na něco lehkého? V létě se jasně nabízí grilovaná ryba. Nezapomeňte ji ale patřičně okořenit, třeba oblíbenou směsí koření Romana Pauluse.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. V míse smícháme tymián, pepř, sůl, sušený česnek, chilli vločky, drcený kmín a nastrouhanou citronovou kůru.
Tip: Čerstvou kůru použijte pouze v případě, že koření okamžitě spotřebujete. Pro uskladnění používejte sušenou kůru.
2. Tato kořenicí směs se skvěle hodí na pstruha, kterého posypeme kořením ze všech stran, zakápněme olejem, necháme marinovat asi 5 minut a grilujeme.
Tip: Jako alternativu můžete také použít šalvěj, kopr, římský kmín a estragon.