Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Kanapky s tatarákem

Bez ohledu na to, jestli organizujete silvestrovskou party nebo setkání s přáteli, vždy byste měli připravit něco chutného k zakousnutí. Kulinářská akademie Lidlu je místo, kde najdete spoustu zajímavých nápadů a inspirace. V tomto videu vám Roman Paulus ukáže recept na kanapky s tatarákem – malou, ale výjimečnou pochoutku, která udělá na vaše hosty opravdu dojem. Tajemstvím tataráku, který pro vás náš kuchař připraví, je pikantní dochucení, které pošimrá vaše chuťové pohárky. Na kanapce najdete i kapary, křepelčí vajíčka a pažitku.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Tatarák

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 30 g šalotky
  • 30 g pažitky
  • 20 g kapar extra panenský olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • hrubozrnná hořčice tabasco

Kanapky

  • světlý toastový chléb
  • křepelčí vejce
  • kapary pažitka

POSTUP

Tatarák

Hovězí svíčkovou nasekáme ostrým nožem najemno, přidáme nasekanou pažitku, najemno nakrájenou šalotkou, nasekanými kapary, hrubozrnnou hořčici, tabasco, pepř, sůl a olivový olej, smícháme a případně ještě dochutíme.

Kanapky

Z toastového chleba vykrojíme kolečko, do kolečka naneseme tatarák, lžičkou udusáme, ozdobíme čtvrtinou křepelčího vejce, kapary, osmaženými kapary a pažitkou.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.