Hledáte recept na nejlepší marinádu na naložení masa? Zkuste pivní marinádu podle receptu Romana Pauluse a připravte tu nejlepší grilovačku.
Hledáte recept na nejlepší marinádu na naložení masa? Zkuste pivní marinádu podle receptu Romana Pauluse a připravte tu nejlepší grilovačku.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. V míse smícháme třtinový cukr, římský kmín, chilli, uzenou papriku, pepř, sušenou cibuli, nastrouhaný česnek, sůl, worcester, balsamico, olivový olej a tmavé pivo.
2. Na marinování pivní marinádou můžeme použít různé druhy masa, např. kuřecí stehna nebo vepřovou krkovici.
3. Maso marinujeme ideálně 12 hodin.
4. Po marinování grilujeme běžným způsobem.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 151 kcal, 2 g bílkovin, 15 g sacharidů, 7 g tuků.