Maso osolíme, opepříme a ochutíme grilovacím kořením.
Tip: Do tortilly se skvěle hodí i krůtí prsní řízky.
Následně řízky opečeme v pánvi s rozpáleným olivovým olejem na mírném ohni dozlatova. Hotové přiklopíme poklicí a odstavíme z ohně. Necháme asi 10 minut odpočinout.
Opečené maso nakrájíme na plátky, ledový salát na nudličky, rajčata na kolečka a okurky na hranolky. Plátky slaniny vypečeme dokřupava.
Tortillu rozpečeme v pánvi nasucho a následně ji naplníme majonézou, ledovým salátem, vypečenou slaninou a plátky masa. Tortillu zamotáme a spíchneme špejlí ozdobenou cherry rajčátkem.
Tip: Zkuste do tortilly použít ochucenou majonézu. Jak připravit hořčicovou, chilli nebo bylinkovou majonézu zjistíte v tricích Kulinářské akademie Lidlu.
Podáváme rozříznutou na dvě poloviny s nakrájenou okurkou a zbylými cherry rajčaty.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 647 kcal, 36 g bílkovin, 39 g sacharidů, 38 g tuků.