Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Ze 2 bílků vyšleháme sníh a opatrně smícháme s mletým masem, osolíme, opepříme a zlehka promícháme. Ze směsi vytvoříme válečky (12 kousků), které obalíme ve strouhance a opékáme ze všech stran v rozehřáté pánvi na olivovém oleji (asi 10 minut).
Česnek nakrájíme nadrobno a krátce osmahneme v hlubším kastrolu s 1 lžící rozpuštěného másla. Přidáme čerstvý špenát, osolíme a opepříme. Dusíme pouze krátce, až špenát změkne (asi 30 sekund).
Trochu listové petržel a několik lístků bazalky nasekáme nadrobno a smícháme s kysanou smetanou. Ochutíme trochou nastrouhané citronové kůry, osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
Tortilla placky ohřejeme na suché pánvi. Červenou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na každou placku poklademe trochu dušeného špenátu, 3 kousky opečeného masa, přidáme dresink, posypeme trochou nakrájené červené cibule a pevně srolujeme.
Wrapy z tortillových placek servírujeme překrojené na polovinu.