Z mletého masa utvoříme masové placky, které osolíme, opepříme a lehce potřeme olejem. V grilu rozpáleném na 220 °C maso grilujeme z každé strany asi 3 minuty.
Jakmile je maso hotové, mokrou rukou lehce navlhčíme tortillu a obložíme ji 4 plátky sýra, jedním grilovaným masem, nudličkami ledového salátu a trochou dresinku.
Tip: Jak připravit domácí dresink tisíce ostrovů zjistíte v triku kulinářské akademie Lidlu zde.
Na jednu tortillu použijte asi 30 g dresinku, tedy celkem si vystačíte s přibližně 4 porcemi dresinku.
Naplněný wrap nejprve přehneme na polovinu a pak znovu na čtvrtinu. Vytvoříme tak naplněný trojúhelník, který vložíme do grilu. Zapékáme v chladnější části grilu z každé strany asi 2 minuty. Hotové ihned podáváme.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 791 kcal, 43 g bílkovin, 39 g sacharidů, 51 g tuků.