Pomalu začíná sezóna plná čerstvého ovoce. Už za chvíli budeme mít dostatek šťavnatých jahod, borůvek a malin. Markéta Krajčovičová dobře ví, že se ovoce výborně hodí k čokoládě. Kakaová roláda s jahodami je sice časově náročná, ale výsledek za to rozhodně stojí! Velikonoční hnízdo si můžete upéct i mimo svátky. Skvěle se hodí například na rodinné pikniky. Čokoládový dort s ovocem se pak hodí na narozeninovou oslavu v kruhu nejbližších. Vyzkoušejte harmonické spojení chutí ovoce a čokolády i Vy!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…