Objevte pyré!

Objevte pyré!

Kdo řekl, že pyré se musí dělat jenom z brambor?
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Kdo řekl, že pyré se musí dělat jenom z brambor? Existuje mnoho druhů kořenové zeleniny, z které je možné pyré připravit. Vyzkoušejte některý z našich receptů na oběd s krémovou přílohou! Pečená kuřecí stehna s chutným petrželovým pyré se určitě stanou Vaším favoritem. Pokud máte raději tradiční kuchyni, připravte si pečené mleté maso s karamelizovanou cibulkou nebo řízek z mletého masa se sýrem. K oběma pokrmům se výtečně hodí bramborové pyré. Kromě toho v Kuchyni Lidlu najdete i trik Romana Pauluse, jak ideální pyré připravit. Přejeme Vám dobrou chuť!

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečená kuřecí stehna na kořenové petrželi

Pečené mleté maso s karamelizovanou cibulí

Pečené mleté maso s karamelizovanou cibulí

Řízek z mletého masa se sýrem

Řízek z mletého masa se sýrem

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU