Kdo řekl, že pyré se musí dělat jenom z brambor? Existuje mnoho druhů kořenové zeleniny, z které je možné pyré připravit. Vyzkoušejte některý z našich receptů na oběd s krémovou přílohou! Pečená kuřecí stehna s chutným petrželovým pyré se určitě stanou Vaším favoritem. Pokud máte raději tradiční kuchyni, připravte si pečené mleté maso s karamelizovanou cibulkou nebo řízek z mletého masa se sýrem. K oběma pokrmům se výtečně hodí bramborové pyré. Kromě toho v Kuchyni Lidlu najdete i trik Romana Pauluse, jak ideální pyré připravit. Přejeme Vám dobrou chuť!
Na první pohled se může zdát příprava vývaru jako komplikovaná a zdlouhavá, ale není tomu tak. Při dodržení několika základních pravidel zvládne…
Když se řekne nok, každý si představí trochu něco jiného – od polévkových nočků přes italské gnocchi až po sladké škubánky. Zkrátka není nok jako nok…
S rozmachem veganství a zdravé stravy se rozšířily i lahodné alternativy klasického pudinku. Už žádný kukuřičný škrob s cukrem a mlékem. Dnes máme i…