Kdo řekl, že pyré se musí dělat jenom z brambor? Existuje mnoho druhů kořenové zeleniny, z které je možné pyré připravit. Vyzkoušejte některý z našich receptů na oběd s krémovou přílohou! Pečená kuřecí stehna s chutným petrželovým pyré se určitě stanou Vaším favoritem. Pokud máte raději tradiční kuchyni, připravte si pečené mleté maso s karamelizovanou cibulkou nebo řízek z mletého masa se sýrem. K oběma pokrmům se výtečně hodí bramborové pyré. Kromě toho v Kuchyni Lidlu najdete i trik Romana Pauluse, jak ideální pyré připravit. Přejeme Vám dobrou chuť!
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…