Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy. Tento druh drůbeže se dokonale hodí k svátečnímu obědu nebo večeři díky své nezaměnitelné chuti a aroma. Pokud hledáte dokonalé recepty, podívejte se, co Vám nabízí Roman Paulus s Marcelem Ihnačákem. Náš český kuchař Vám doporučuje kachnu na asijský způsob, tedy rozhodně s rýží!. Zcela jiný způsob přípravy Vám doporučuje Marcel Ihnačák. Kachnu peče s rajčaty a jako přílohu doporučuje chutné domácí lokše. Který recept si vyberete?
Čerstvé bylinky jsou nedílnou součástí asijské kuchyně. Jejich vůně a aroma dodávají pokrmům svěžest a čerstvost.
Když je léto v plném proudu, přichází čas na domácí sorbet! Dopřejte si lehkou ovocnou tečku za letním obědem.
Plánujete večírek, ale nechce se vám strávit celý den přípravou občerstvení? Chutné, pestré a snadné jednohubky jsou jasným řešením!