Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy. Tento druh drůbeže se dokonale hodí k svátečnímu obědu nebo večeři díky své nezaměnitelné chuti a aroma. Pokud hledáte dokonalé recepty, podívejte se, co Vám nabízí Roman Paulus s Marcelem Ihnačákem. Náš český kuchař Vám doporučuje kachnu na asijský způsob, tedy rozhodně s rýží!. Zcela jiný způsob přípravy Vám doporučuje Marcel Ihnačák. Kachnu peče s rajčaty a jako přílohu doporučuje chutné domácí lokše. Který recept si vyberete?
Fazole jsou všestranné. Výsledkem je vždy chutné a nutričně hodnotné jídlo za příznivou cenu. Zazáří v polévkách, salátech i masových směsích.
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Gin patří mezi ty nejoblíbenější destiláty a je skvělým základem míchaných koktejlů a drinků. Možná vás ale překvapí, že lze využít i při vaření.