Chuť na kachní maso obvykle roste s příchodem podzimu a zimy. Tento druh drůbeže se dokonale hodí k svátečnímu obědu nebo večeři díky své nezaměnitelné chuti a aroma. Pokud hledáte dokonalé recepty, podívejte se, co Vám nabízí Roman Paulus s Marcelem Ihnačákem. Náš český kuchař Vám doporučuje kachnu na asijský způsob, tedy rozhodně s rýží!. Zcela jiný způsob přípravy Vám doporučuje Marcel Ihnačák. Kachnu peče s rajčaty a jako přílohu doporučuje chutné domácí lokše. Který recept si vyberete?
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…