O vlivu ryb na naše zdraví toho bylo napsáno již mnoho. Mnoho z nás však nekonzumuje ryby tak často, jak bývá doporučováno, a považuje jejich přípravu za složitou. V Kulinářské akademii Lidlu najdete zaručené rady, jak s rybami pracovat a připravovat je, více najdete zde.
K rybám můžete zvolit různé přílohy, např. brambory, rýži, salát, pečenou zeleninou nebo pyré. V Kuchyni Lidlu najdete osvědčené recepty, stačí jen vybrat si svého favorita a zkusit ho připravit spolu s naším šéfkuchařem Romanem Paulusem.
My jsme pro Vás tradičně vybrali tři recepty. Nejdříve zkuste grilovaného pražmana se salátem z grilovaného lilku. Pokud máte rádi lososa, zapečte ho s bylinkovou krustou a podávejte s restovaným špenátem a kešu ořechy. Své hosty oslníte rovněž receptem na pstruha se salátem z červené řepy a křenovou omáčkou. Od teď už se ryb bát nemusíte.
Po pečené kachně určitě přijde chuť na sladké. Svatomartinskou tabuli proto výborně doplní pečené dobroty od Markéty!
Halloweenské dýňové lucerničky jsou sice doménou spíše anglosaských zemí, v posledních letech si ale našly cestu i do českých domácností.
Blíží se Halloween a s ním děsivě dobrá hostina, na kterou se nezapomíná! Proměňte letos klasické menu ve strašidelné, které pobaví, ale i zachutná.