Jak na ryby?

Jak na ryby?

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

3 druhy ryb

O vlivu ryb na naše zdraví toho bylo napsáno již mnoho. Mnoho z nás však nekonzumuje ryby tak často, jak bývá doporučováno, a považuje jejich přípravu za složitou. V Kulinářské akademii Lidlu najdete zaručené rady, jak s rybami pracovat a připravovat je, více najdete zde.

K rybám můžete zvolit různé přílohy, např. brambory, rýži, salát, pečenou zeleninou nebo pyré. V Kuchyni Lidlu najdete osvědčené recepty, stačí jen vybrat si svého favorita a zkusit ho připravit spolu s naším šéfkuchařem Romanem Paulusem.

My jsme pro Vás tradičně vybrali tři recepty. Nejdříve zkuste grilovaného pražmana se salátem z grilovaného lilku. Pokud máte rádi lososa, zapečte ho s bylinkovou krustou a podávejte s restovaným špenátem a kešu ořechy. Své hosty oslníte rovněž receptem na pstruha se salátem z červené řepy a křenovou omáčkou. Od teď už se ryb bát nemusíte.

Pečený losos s bylinkovou krustou

Pečený losos s bylinkovou krustou

Filátka ze pstruha se salátem z červené řepy

Filátka ze pstruha se salátem z červené řepy

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

Grilovaný pražman zlatý se salátem z grilovaného lilku

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.