Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Sladké těstíčko pro ryby je osvědčená návnada, kterou snadno připravíte i v polních podmínkách u vody. Naláká kapry nebo karasy. Jak na přípravu, vám…
Jak vyrobit domácí návnadu na ryby? Vyzkoušejte pařený rohlík podle Jakuba Vágnera.
Receptů na candáta najdete v Kuchyni Lidlu hned několik, ale recept, jak ho chytit, nám tu chyběl. A právě proto je tu Jakub Vágner, který nám…
Parmezán nebo Grana Padano – který sýr máte raději? Zjistěte rozdíl mezi těmito ikonami italské kuchyně ve videu s Riccardem Lucquem.
Než přijde maso na gril, většinou tomu předchází proces marinování. Proč se to ale dělá? To se dozvíte ve videu Romana Pauluse.
Jak udit maso, když nemáte udírnu? I to je možné! Jak na domácí uzení, se dozvíte ve videu Romana Pauluse.