Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Míchaná vajíčka dokáže připravit každý, ale vynikající míchaná vajíčka už vyžadují trochu kuchařského cviku. A přesně ten vám v tomto receptu předá…
Vajíčka jsou populární snídaně, kterou připravíte snadno a rychle. Ale i taková na první pohled obyčejná omeleta se dá dotáhnout k dokonalosti, když…
V kuchyni se objevují čím dál častěji na první pohled netradiční suroviny, které skvěle fungují v salátech, jako příloha, ale i ve sladké kuchyni.…
Na to, abyste si vyrobili domácí máslo, nepotřebujete žádné speciální zařízení – bude vám k tomu stačit kuchyňský robot a tento návod od šéfkuchaře…
Pečicí papír se běžně používá, aby se vám všechny dobroty, které připravujete v troubě, nepřipalovaly na plech. Ale má desítky dalších využití!…
Při grilování si můžete připravit i čerstvé pečivo jako přílohu – například jogurtové placky podle receptu Romana Pauluse. Jsou inspirované tradičním…