Vítejte v Kulinářské akademii Lidlu. Najdete tu originální recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, které vznikají přímo pro webové stránky Kuchyně Lidlu, ve Škole vaření si osvojíte vše od samotných kuchyňských základů až po mistrovské techniky.
Pusťte si úvodní video a nechte si Kulinářskou akademii představit přímo od vašeho nového oblíbeného učitele vaření.
V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Asijská kuchyně se celá motá kolem rýže a nudlí. 🍲 A právě o nudlích natočil šéfkuchař Roman Paulus video, abyste se v nich bezpečně vyznali.…
V kuchyni se nejčastěji setkáte s hovězím či kuřecím vývarem, ale v řadě receptů vyniká vývar připravovaný z vepřových kostí. Šéfkuchař Roman Paulus…
Brokolice je zelenina, která dělí lidi na dva tábory – šéfkuchař Roman Paulus vás ale přesvědčí, že byste se měli přidat do toho, který si ji nemůže…
Kořenová zelenina není dobrá jen do základů omáček, ale skvěle se hodí jako příloha k masu, případně s trochou salátu a bílkovin (například…
Není rýže jako rýže a možná byste se divili, kolik různých druhů této oblíbené přílohy se v kuchyni používá. Šéfkuchař Roman Paulus proto natočil…
Želatina do kuchyně neodmyslitelně patří a připravuje se z ní velká spousta dezertů – od pěny přes krémy až po dortové polevy. Její hlavní nevýhodou…