Pizza bochánky z horkovzdušné fritézy

Recept týdne

Pizza bochánky z horkovzdušné fritézy

Oblíbili jste si horkovzdušnou fritézu? A věděli jste, že tu připravíte i skvělé bochánky, které chutnají jako italská pizza? Přesvědčte se a vyzkoušejte recept Romana Pauluse.

Roman Paulus Roman Paulus Ukázat recept šipka vpravo
Salát s nakládanou dýní

Recept týdne

Salát s nakládanou dýní

Podzim na talíři! Nakládaná dýně v hlavní roli, pár jednoduchých surovin a svěží salát plný chuti je na světě. Rychle, snadno, s nápadem.

Roman Paulus Roman Paulus Ukázat recept šipka vpravo
Krémový pórek

Recept týdne

Krémový pórek

Pórek je oblíbený pro svoje všestranné využití – připravíte z něj polévku, pomazánku nebo si na něm pochutnáte jen tak na chlebu s máslem. Podívejte se na video s Romanem Paulusem.

Roman Paulus Roman Paulus Ukázat recept šipka vpravo
Dýňové houstičky

Recept týdne

Dýňové houstičky

Zbožňujete domácí housky? Zkuste houstičky s dýňovým pyré podle Romana Pauluse. Toto domácí pečivo se navíc připravuje v horkovzdušné fritéze.

Roman Paulus Roman Paulus Ukázat recept šipka vpravo
Květákový steak

Recept týdne

Květákový steak

Už jste slyšeli o květákovém steaku? Pokud ne, vyzkoušejte bezmasý steak z květáku podle našeho experta na italskou kuchyni Riccarda Lucqueho. 

Riccardo Lucque Riccardo Lucque Ukázat recept šipka vpravo
Smažené kalamáry se šalvějí

Recept týdne

Smažené kalamáry se šalvějí

Calamari fritti, neboli smažené kalamáry, to je klasický italský předkrm, často podávaný se sklenkou vína. Připravte si je podle receptu Riccarda Lucqueho a přeneste se k…

Riccardo Lucque Riccardo Lucque Ukázat recept šipka vpravo

Nejnovější speciality

Škola vaření

V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.

Cukr na bublinu

Základy pečení a zdobení

Hráli jste si jako malí rádi s bublifukem? Hrajte si i jako velcí, a to dokonce v kuchyni! Bubliny vytváří Mirka van Gils Slavíková z cukru. Jak a…

Druhy dýní

Suroviny

Dýně patří mezi typické podzimní suroviny a je symbolem Halloweenu. Znáte ale všechny druhy dýní? Podívejte se na video s Romanem Paulusem a dozvíte…

Kukuřice

Suroviny

Kukuřice – to není jen vařený klas, ale také cukrová kukuřice, polenta nebo také popcorn. Navíc existuje spousta druhů. Mrkněte na video s Romanem…

Druhy melounů

Suroviny

Melouny a léto patří k sobě, ale jaký vybrat? Melounů existuje nepřeberné množství – vodní, medový, cantaloupe… Více informací se dozvíte od Romana…

Sladké těstíčko

Roman a Jakub na rybách

Sladké těstíčko pro ryby je osvědčená návnada, kterou snadno připravíte i v polních podmínkách u vody. Naláká kapry nebo karasy. Jak na přípravu, vám…

Pařený rohlík

Roman a Jakub na rybách

Jak vyrobit domácí návnadu na ryby? Vyzkoušejte pařený rohlík podle Jakuba Vágnera.