V této části Kulinářské akademie vás Roman Paulus naučí všechny možné tipy a triky, bez kterých se se žádné vynikající kuchařky a kuchaři neobejdou. Naučíte se například, jak se starat o nože, připravit vynikající hovězí vývar i jak vykostit kuře.
Hráli jste si jako malí rádi s bublifukem? Hrajte si i jako velcí, a to dokonce v kuchyni! Bubliny vytváří Mirka van Gils Slavíková z cukru. Jak a…
Dýně patří mezi typické podzimní suroviny a je symbolem Halloweenu. Znáte ale všechny druhy dýní? Podívejte se na video s Romanem Paulusem a dozvíte…
Kukuřice – to není jen vařený klas, ale také cukrová kukuřice, polenta nebo také popcorn. Navíc existuje spousta druhů. Mrkněte na video s Romanem…
Melouny a léto patří k sobě, ale jaký vybrat? Melounů existuje nepřeberné množství – vodní, medový, cantaloupe… Více informací se dozvíte od Romana…
Sladké těstíčko pro ryby je osvědčená návnada, kterou snadno připravíte i v polních podmínkách u vody. Naláká kapry nebo karasy. Jak na přípravu, vám…
Jak vyrobit domácí návnadu na ryby? Vyzkoušejte pařený rohlík podle Jakuba Vágnera.