Čočka je všestranná luštěnina, která se výborně hodí k masu i rybě. Má kvalitní výživové hodnoty, a proto bychom na ni neměli během vaření zapomínat. Jako příloha k masu je ideální. Vyzkoušejte náš recept na vepřovou pečeni se šalvějí, schwarzwaldskou šunkou a čočkou nebo pečenou kachnu s dušenou čočkou. Nezapomínáme ani na milovníky ryb, pro které máme pečené filety z lososa s čočkovým ragú. Nechte si chutnat!
V obchodě, nebo na samosběru? Ať už k hromadě jahod přijdete jakkoliv, budou se vám určitě hodit tipy, jak s nimi naložit. Na blogu Kuchyně Lidlu teď…
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…