Olivy mají charakteristickou chuť a aroma a dodají nádech výjimečnosti téměř každému jídlu. Připravte si například recept Romana Pauluse na krůtí prsa s olivami a brokolicí – tento rychlý a snadný pokrm Vám určitě zachutná. Pokud toužíte po receptu v balkánském stylu, určitě si připravte koftu s černými olivami, rajčaty, bazalkou a kousky sýra. Pokud máte více času, vyzkoušejte recept na dušeného králíka s olivami a sušenými rajčaty – bohatá chuť jemného masa Vás určitě mile překvapí!
Venku se otepluje, rozkvétají první květiny a celá příroda se probouzí. Všude kolem je cítit jaro a na stáncích a trzích se objevují první jarní…
K Velikonocům patří nádivka. To dá rozum! Podívejte se na prověřené i méně známé triky, aby byla ta vaše letošní ze všech nejlepší!
Ačkoli jsou Velikonoce oslavou zmrtvýchvstání Ježíše Krista, jsou zároveň ozvěnou pohanských svátků a oslav příchodu jara. Název vychází ze spojení…