Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Omytá a osušená krůtí prsa nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, pomoučíme a opečeme na pánvi s rozpáleným olejem dozlatova. Maso vyndáme na talíř a do stejné pánve přilijeme trochu oleje a orestujeme na plátky nakrájený česnek, najemno nakrájenou pálivou papričku, růžičky brokolice a na plátky nakrájené olivy. Suroviny přidáváme postupně. Zeleninu podlijeme vínem a necháme zredukovat. Podlijeme drůbežím vývarem, plátky masa vložíme zpět do pánve a chvíli povaříme. Posypeme nasekanou petrželkou, promícháme a nakonec zjemníme máslem.
Do hlubokého talíře servírujeme krůtí prsa se zeleninou pokapané olivovým olejem. Jako příloha se hodí dušená rýže, vařené těstoviny nebo rozpečená česneková bageta.