Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Příprava jíšky

Připravit jíšku, která se používá k zahušťování omáček či polévek, je opravdu snadné. Základní omáčkou, která se z jíšky připravuje, je bešamel. Jíška může být světlá nebo i tmavě hnědá, záleží na tom, jaké jídlo chcete uvařit. Existuje několik variant jíšky od světlé až po tmavě hnědou. Tmavá se hodí třeba k zahušťování guláše. Zkuste si ji připravit spolu s Romanem Paulusem!
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Připravit jíšku, která se používá k zahušťování omáček či polévek, je opravdu snadné. Základní omáčkou, která se z jíšky připravuje, je bešamel. Jíška může být světlá nebo i tmavě hnědá, záleží na tom, jaké jídlo chcete uvařit. Existuje několik variant jíšky od světlé až po tmavě hnědou. Tmavá se hodí třeba k zahušťování guláše. Zkuste si ji připravit spolu s Romanem Paulusem!

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU