Marcel Ihnačák
Doba přípravy25 min.

Jak připravit bešamel?

Historie bešamelu sahá až do 17. století, kdy ho údajně vymyslel francouzský úředník - Louis de Béchameil. Tato oblíbená omáčka se dodnes používá k zapékání jídel nebo jako základ jiných omáček.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Historie bešamelu sahá až do 17. století, kdy ho údajně vymyslel francouzský úředník - Louis de Béchameil. Tato oblíbená omáčka se dodnes používá k zapékání jídel nebo jako základ jiných omáček. Jeho příprava, navzdory všeobecnému názoru, není vůbec složitá. Marcel Ihnačák Vám názorně ukáže, jak v několika krocích připravit lahodnou bešamelovou omáčku.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU