Roman Paulus

Lidl VINOTÉKA – Crémant de Loire AOP brut rosé

Jaké víno vybrat k pečenému kuřeti s masovou nádivkou? Naše someliérka Dagmar Kadlecová vám doporučí to nejlepší víno, které podtrhne slavnostní atmosféru.

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • Crémant de Loire AOP brut rosé

POSTUP

Jaké víno vybrat k pečenému kuřeti s masovou nádivkou? Naše someliérka Dagmar Kadlecová vám doporučuje růžový Crémant de Loire. Je to šumivé víno, které zraje v lahvi a má jemné perlení. V chuti můžete cítit červené bobulové ovoce. Dopřejte si na Velikonoce výborné víno, které podtrhne sváteční atmosféru.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

section>

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.