Jaké víno vybrat k pečenému kuřeti s masovou nádivkou? Naše someliérka Dagmar Kadlecová vám doporučí to nejlepší víno, které podtrhne slavnostní atmosféru.
Energie
0 kJ /
Bílkoviny
0,00 g
Tuky
0,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,00 g
Sacharidy
0,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Jaké víno vybrat k pečenému kuřeti s masovou nádivkou? Naše someliérka Dagmar Kadlecová vám doporučuje růžový Crémant de Loire. Je to šumivé víno, které zraje v lahvi a má jemné perlení. V chuti můžete cítit červené bobulové ovoce. Dopřejte si na Velikonoce výborné víno, které podtrhne sváteční atmosféru.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT