Roman Paulus

Lidl VINOTÉKA – Crémant de Loire AOP brut rosé

Jaké víno vybrat k pečenému kuřeti s masovou nádivkou? Naše someliérka Dagmar Kadlecová vám doporučí to nejlepší víno, které podtrhne slavnostní atmosféru.

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • Crémant de Loire AOP brut rosé

POSTUP

Jaké víno vybrat k pečenému kuřeti s masovou nádivkou? Naše someliérka Dagmar Kadlecová vám doporučuje růžový Crémant de Loire. Je to šumivé víno, které zraje v lahvi a má jemné perlení. V chuti můžete cítit červené bobulové ovoce. Dopřejte si na Velikonoce výborné víno, které podtrhne sváteční atmosféru.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.