Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Mouku, změklé máslo, tvaroh, žloutky, špetku soli a vanilkový cukr zpracujeme v hladké těsto a necháme do druhého dne odležet.
Druhý den těsto vyválíme, potřeme rozšlehaným vejcem a rádýlkem nakrájíme na 2,5 cm široké pruhy, které namotáme (vajíčkem navrch) na olejem pomaštěné trubičky. Těsto vyjde asi na 12 kremrolí.
Takto připravené kremrole pečeme v troubě předehřáté na 180 °C 12–14 minut.
Upečené a vychladlé kremrole stáhneme z trubičky a plníme sněhem na zapékání dezertů, do kterého jsme přidali 1 lžíci citronové šťávy.
Tip: Jak připravit sníh na zapékání dezertů se dozvíte v triku Kulinářské akademie Lidlu zde.