Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Začátečník
Energie
4 309 kJ / 1 030 kcal
Bílkoviny
13,10 g
Tuky
0,20 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,50 g
Sacharidy
250,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Za stálého míchání uvaříme sirup z vody a cukru. Jakmile se v sirupu začnou dělat větší bublinky, je hotový. Můžeme zkusit vyfouknout i bublinu jako z bublifuku. Když se povede, rozvar je hotový.
02.Z bílků vyšleháme tuhý sníh, do kterého pomalu přidáváme teplý sirup. Šleháme několik minut, dokud nebude směs opět studená.
03.Hotovou směs nanášíme cukrářským sáčkem přímo na dezert a zapečeme flambovací pistolí.
04.Použijeme na ovocný koláč, tartaletky, pečenou aljašku, vafle nebo do kremrolí.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT