Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Připravit jíšku, která se používá k zahušťování omáček či polévek, je opravdu snadné. Základní omáčkou, která se z jíšky připravuje, je bešamel. Jíška může být světlá nebo i tmavě hnědá, záleží na tom, jaké jídlo chcete uvařit. Existuje několik variant jíšky od světlé až po tmavě hnědou. Tmavá se hodí třeba k zahušťování guláše. Zkuste si ji připravit spolu s Romanem Paulusem!

Komentáře (7)

  • Host

    Host
    přidáno před 8 dny
    ... a kde je ten recept?

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 8 dny
    Aha video. :-)

  • Host

    Host
    přidáno před 102 dny
    Naprostý podvod! Ani slovo o tom, jak se jíška opravdu připravuje, jen prázdné žvásty a sebechvála

    odpověď

  • KuchniaLidla

    KuchniaLidla
    přidáno před 101 dny
    Dobrý den, a koukal jste se na stejné video jako my? Sebechválu (jakoukoli chválu) tam nevidíme jedinou, zato vidíme smysluplný postup, vysvětlený rozdíl mezi světlou a tmavou jíškou, doporučení na použití, i tip, na co si dát pozor. Co konkrétně Vám na našem videu chybí?

  • Host

    Host
    přidáno před 309 dny
    Hloupé kecy na téma jíška. Jak se vlastně připravuje tu není ani slovo, asi to kuchaříčci neumí.

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 274 dny
    Kuchaříčci to umí, ale tady si někdo spíš neumí zapnout video... ;o)

  • karel

    karel
    přidáno před 2247 dny
    lehký a určitě i dobrý

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.