Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Připravit jíšku, která se používá k zahušťování omáček či polévek, je opravdu snadné. Základní omáčkou, která se z jíšky připravuje, je bešamel. Jíška může být světlá nebo i tmavě hnědá, záleží na tom, jaké jídlo chcete uvařit. Existuje několik variant jíšky od světlé až po tmavě hnědou. Tmavá se hodí třeba k zahušťování guláše. Zkuste si ji připravit spolu s Romanem Paulusem!

Komentáře (3)

  • Host

    Host
    přidáno před 132 dny
    Hloupé kecy na téma jíška. Jak se vlastně připravuje tu není ani slovo, asi to kuchaříčci neumí.

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 97 dny
    Kuchaříčci to umí, ale tady si někdo spíš neumí zapnout video... ;o)

  • karel

    karel
    přidáno před 2070 dny
    lehký a určitě i dobrý

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.