Zapečené maso z domácí trouby

Zapečené maso z domácí trouby

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Zapékané mleté maso

Zapečené maso nebo zelenina je skvělý nápad na chutný oběd nebo večeři. Připravíte-li například plněné tortilly, můžete si je pak přibalit jako oběd do práce.

Receptů na mleté maso najdete v Kuchyni Lidlu nepřeberné množství, my jsme pro Vás vybrali tři recepty, každý s jinou přílohou. Pokud máte rádi italské noky, zkuste je zapéct spolu s masem a sýrem. Dáváte-li přednost klasice, určitě ochutnejte lasagne s mletým masem a vlašskými ořechy. A pro milovníky nevšedních receptů jsme připravili ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší. Vyberte si vybrat některý z našich receptů na zapečené mleté maso a napište nám, jak se Vám povedl.

Zapečené bramborové noky s mletým masem a sýrem

Zapečené bramborové noky s mletým masem a sýrem

Lasagne s mletým masem a ořechy

Lasagne s mletým masem a ořechy

Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší

Ragú z mletého masa zapečené s bramborovou kaší

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU