Jak zpestřit víkendové pokrmy pro celou rodinu? Vyzkoušejte některý ze tří nápadu Romana Pauluse na zapečené maso. První recept je inspirován klasickou francouzskou kuchyní – ragú z mletého masa zapečené s vrstvou jemného bramborového pyré. Druhý recept má své kořeny ve španělské kuchyni – křupavé tortilly s pikantním mletým masem a zeleninovou salsou. Poslední recept je určen všem milovníkům italských pokrmů, skládá se z těstovin, krůtího masa, rajčat, žampiónů a bazalky. Víkend může začít!
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…
Pokud vás přepadla chuť na chapadla nebo jiné mořské plody, není důvod čekat na dobu dovolených. Dobroty jako mušle, krevety nebo olihně si můžete…
Sluníčko svítí, venku je teplo, tak proč se zavírat do kuchyně. Díky vynálezu grilu můžeme snadno a pohodlně vařit i pod širým nebem a ještě si u…