Viva la pasta

Viva la pasta

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Uvařte si těstoviny

Těstoviny jsou specialitou italské kuchyně, jsou však rozšířené a oblíbené po celém světě. Na jejich přípravu Vám stačí jen pár kvalitních čerstvých surovin a během chvilky vykouzlíte vynikající jídlo.

Při přípravě těstovin je nutno dbát několik základních pravidel. Těstoviny vaříme vždy al dente, tedy na skus, nesmí být ani tvrdé, ani rozvařené. Těstoviny vařte ve velkém množství vody, na 500 gramů budete potřebovat alespoň 3 litry. Nezapomeňte vodu dostatečně osolit. Po uvaření těstoviny nikdy neproplachujte vodou.

V Kuchyni Lidlu najdete spoustu receptů s těstovinami. Ochutnejte například zeleninové lasagne se špenátem a rajčaty. Pokud patříte mezi milovníky masových pokrmů, připravte si farfalle s krůtími prsy, cuketou a rajčaty. Z těstovin můžete připravit též vynikající salát, vyzkoušejte recept na penne s krůtím masem, rukolou a bazalkou, který si můžete přibalit i jako svačinku na cesty.

Krůtí prsa s cuketou a těstovinami farfalle

Krůtí prsa s cuketou a těstovinami farfalle

Lasagne se špenátem a rajčaty

Lasagne se špenátem a rajčaty

Krůtí salát s těstovinami zeleninou a bazalkou

Krůtí salát s těstovinami zeleninou a bazalkou

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU