Tvaroh je velice univerzální surovina, z které můžete vykouzlit nepřeberné množství různých koláčů. Vše záleží jenom na Vás a na odvaze kombinovat různé chutě. Nabízíme Vám několik ověřených chuťových spojení, které Markéta Krajčovičová připravila výlučně pro Vás. Tvaroh miluje osvěžující citrusové plody, a proto musíte ochutnat tvarohovo-citrónový koláč. Tvarohovou náplň můžete snadno spojit s kakaem a vytvořit tak dvoubarevný koláč o dvou chutích. A co říkáte na tvarohová srdíčka s mandlovým krokantem? Jednoduše je musíte ochutnat!
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.