Pro výjimečnou příležitost hledáme menu, které by se výrazně lišilo od našeho každodenního vaření. Elegantní pokrmy, rafinovaný způsob servírování, exkluzivní suroviny – pokud hledáte recepty v tomto stylu, určitě jste na správné adrese! Grilovaný steak s bylinkami a zeleninou v těstíčku podle Romana Pauluse je naší dnešní první nabídkou, kterou v Kuchyni Lidlu najdete. Z drůběžího masa rovněž můžete připravit chutný pokrm – například kuřecí prsa se schwarzwaldskou šunkou a aromatickou hrachovou kaší. Zajímavým způsobem lze také připravit i vepřové maso. Nahlédněte do naší kuchyně a vyzkoušejte recept Marcela Ihnačáka na pečenou krkovici s marinovanou červenou řepou. A co si na svůj sváteční stůl vyberete Vy?
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.