Roláda je vděčný pokrm. Je vhodný jako předkrm, hlavní jídlo i jako dezert. Na slano se roláda obvykle připravuje z kousku masa do kterého je zarolována náplň. Na sladko se připravuje stejně, jen se použije tenké piškotové těsto a jako náplň chutný krém. Recepty na slané a sladké rolády najdete v Kuchyni Lidlu. Roman Paulus i Marcel Ihnačák používají ve svých receptech drůbeží maso. Roman doporučuje naplnit kuřecí prso brusinkami, oproti tomu Marcel zvolil jako náplň dýni. Jako dezert doporučuje čajovou roládu s mléčným krémem. Připravte si opravdovou hostinu!
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…