Polévka je grunt!

Polévka je grunt!

Tento týden Vám doporučujeme tři recepty na chutné polévky!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Tento týden Vám doporučujeme tři recepty na chutné polévky! První z nich je ověřená studená zeleninová polévka podle Romana Pauluse podávána s aromatickou bruschettou. Dokonale se hodí na teplé letní dny, protože zasytí a osvěží. Pokud se chcete naopak zahřát, doporučujeme francouzskou cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie. Je vhodná na rodinná setkání a posezení s přáteli. Nejjemnější je ovšem sýrová polévka s topinkami. Její lahodná chuť a křupavé topinky si oblíbí i ti nejmenší.

Studená zeleninová polévka s bruschettou

Studená zeleninová polévka s bruschettou

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Sýrová polévka s topinkami

Sýrová polévka s topinkami

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.