Tento týden Vám doporučujeme tři recepty na chutné polévky! První z nich je ověřená studená zeleninová polévka podle Romana Pauluse podávána s aromatickou bruschettou. Dokonale se hodí na teplé letní dny, protože zasytí a osvěží. Pokud se chcete naopak zahřát, doporučujeme francouzskou cibulovou polévku zapečenou se sýrem Brie. Je vhodná na rodinná setkání a posezení s přáteli. Nejjemnější je ovšem sýrová polévka s topinkami. Její lahodná chuť a křupavé topinky si oblíbí i ti nejmenší.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.