Domácí koláče mají tu výhodu oproti kupovaným, že víme, z čeho vznikly a co je uvnitř. Markéta Krajčovičová Vám ukáže dva báječné recepty na zdravé sladkosti, které jsou bohaté na vlákninu a další výživné složky. Vyrobte si vlastní domácí müsli – k vločkám přidejte své oblíbené přísady, např. kokos, rozinky nebo ořechy. Ve spojení s medem, máslem a mnohem zdravějším třtinovým cukrem bude tato dobrota výbornou svačinkou do práce nebo do školy. Pokud si chcete připravit chutný zdravý koláč, určitě si nenechte ujít recept na vločkový nákyp s jablky, pochutnáte si a přitom doplníte pro vaše tělo tak důležitou vlákninu!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.