Markéta Krajčovičová
Doba přípravy2 hod. 15 min.

Pečené domácí müsli

Není nad domácí müsli. Připravte si ho podle kuchynelidlu.cz.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
  • 400 g ovesných vloček Nordwaldtaler
  • 200 g másla Pilos
  • 200 g třtinového cukru
  • 200 g květového medu Marlene
  • 50 g pistácií Alesto
  • 50 g slunečnicových semínek Gardis
  • 50 g strouhaného kokosu ATCO
  • 50 g rozinek Suntree
  • pečicí papír
  • kuchyňský robot
  • pečicí forma (20x20 cm)

POSTUP

Těsto

V robotu ušleháme máslo se třtinovým cukrem a medem. Po chvíli přisypeme ovesné vločky, nasekané pistácie, slunečnicová semínka, kokos, rozinky a smícháme. Vzniklou směs přendáme do pečicí formy vyložené pečicím papírem, stěrkou rozprostřeme a povrch uhladíme. Pečeme v troubě předehřáté na 150 °C 15 - 20 minut.

Servírování

Vychladlé müsli vyndáme z formy a krájíme na kostičky.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU